>
<
Futurumshop Tourpoule - Tour de France 2015

Net als voorgaande jaren organiseert onze klant FuturumShop dit jaar weer een online spel rondom de Tour de France, waarmee deelnemers leuke prijzen kunnen winnen.
Hoe werkt het spel? Het is de bedoeling dat elke deelnemer een eigen wielerteam samenstelt. Een team bestaat uit twaalf wielrenners, twee reserves en een kopman. Met dit team kunnen deelnemers aan de 21 etappes van de Tour de France deelnemen. Inschrijven met een team kan tot 4 juli 2015. In totaal zijn 182 prijzen te verdelen. Elke dag is er een dagprijs en de hoofdprijs is een Calnago AC-R racefiets. De prijzen worden ter beschikking gesteld in samenwerking met leveranciers en wielermerken.
Om aan het spel deel te nemen, is het noodzakelijk om een account aan te maken. Dit account is ook te gebruiken om later aankopen te doen in de webshop. Wie al eerder iets heeft gekocht bij FuturumShop kan zijn bestaande klantenaccount gebruiken om

Webbureau onderzoek 2015

Onderzoeksresultaat: aantrekken gekwalificeerd personeel is grootste belemmering voor groei 
PERSBERICHT
Amsterdam, 1 juli 2015 – Het jaarlijkse onderzoek onder digital agencies, uitgevoerd door The METISfiles, in opdracht van managed hostingprovider True, laat zien dat strategie in de dienstverlening van digital agencies een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Bij opdrachtgevers van digital agencies heeft een betere customer experience en het verkrijgen van inzicht in de doelgroepen de hoogste prioriteit. Met name de marketing- en verkoopkanalen zijn als afdeling het meeste onderhevig aan digitale transformatie binnen organisaties in Nederland. De service van de digitale agencies verschuift hierdoor steeds meer van de traditionele webontwikkeling naar het zijn van een strategische partner om organisaties beter bij digitale transformatie te helpen. Dit zeggen digital agencies in het grootschalig onderzoek onder digital agencies van 2015.
Van fullservice naar specialisatie
In 2014 noemden twee op de drie digital agencies zichzelf ‘fullservice’. Het onderzoek van 2015 laat zien dat dit terugloopt; meer agencies

3 tips voor een minder onveilige Wordpress

Het beveiligen van een WordPress-installatie blijkt toch niet altijd zo makkelijk. Exploits worden continue ontdekt en razendsnel verspreid. Updates volgen elkaar snel op maar geen enkele update garandeert een veilige omgeving.
Er is een groot verschil tussen WordPress beheren en WordPress gebruiken. Gebruikers verwachten vooral dat alles vanuit de webinterface werkt en willen zo min mogelijk onderbrekingen. Met één klik updaten, is prettiger dan met twee. Uploads moeten gewoon werken. De beheerder maakt zich zorgen over uploaden van ongewenste uitvoerbare code en heeft liever dat het updaten van WordPress iets ingewikkelder is.
De meest voor de hand liggende tip is om alle beschikbare updates zo snel mogelijk te installeren. De volgende drie tips beschrijven een andere laagdrempelige manier jouw WordPress-installatie nét wat minder onveilig te maken.
1. Oude plugins en themes verwijderen
Een onderschat onderdeel van het bijhouden van WordPress zijn niet gebruikte themes en plugins. Als deze worden uitgeschakeld in de WordPress-admin wordt

Vakantiegeld besteden aan boekingen via het internet

 
Vakantieveilingen.nl laat zien hoe online aanbieders kunnen profiteren van de extra bezoekers die hun vakantiegeld goed willen besteden
Eind mei hebben de meeste werknemers hun vakantiegeld ontvangen. 8% van het bruto jaarloon is op de bankrekening bijgeschreven en dus hebben consumenten bijna een maandloon extra om uit te geven. Maar waar geven Nederlanders hun vakantiegeld aan uit? Uit een onderzoek van de ING van vorig jaar komt naar voren dat 2 van de 5 consumenten hun vakantiegeld daadwerkelijk uitgeven aan vakantie en 1 op de 5 dit besteedt aan andere zaken.
Uit nieuw onderzoek, wederom van de ING, blijkt ook nog eens dat 2 op de 3 vakantiegangers de prijzen van zomervakanties op internet vergelijken om zo tot de beste prijs te komen en dat de vakantieganger zijn vakantie steeds later, cq. korter voor de aanvang van de vakantie, boekt. Kortom, drukke tijden voor de online retailers.
Vakantieveilingen.nl is sinds 2008 de leidende website waar consumenten onder meer vakanties en uitstapjes

Tips & tricks over software en hosting voor je webwinkel

Vandaag publiceerde Baaz een artikel van True met als titel: Hoe start je een succesvolle webwinkel? Tips&Tricks van True over cruciale bottlenecks op het gebied van hosting en webwinkelsoftware voor starters. Lees hieronder het hele artikel.
Tips & tricks van True over cruciale bottlenecks op het gebied van hosting en webwinkelsoftware voor starters
Je start een webwinkel vanuit een goed idee, affiniteit met een product of dienst, interesse in een vakgebied of inzicht in een marktkans. Maar waar moet je op letten als je een webwinkel start? Een aantrekkelijke naam, de juiste software, hosting, distributie en logistiek, voorraad, krediet en je afzetmarkt zijn punten waar je goed over moet nadenken. Het starten van een webwinkel lijkt zo makkelijk, toch bestaan 6 van de 10 startende webwinkels over 4 jaar niet meer. Wat moet je doen om jouw webwinkel ook op de lange termijn succesvol te laten zijn? True helpt je verder met